En aquesta tercera edició, seguint amb el nostre compromís amb la difusió i enriquiment de la cultura del vi, es farà un recorregut pels diferents estils de vins escumosos per permetre a tothom conèixer de primera mà la gran diversitat que existeix actualment.
Aquestes sessions de tast es faran al Pati de Can Guineu, un espai a l'aire lliure que es condiciona a l'estiu per fer activitats i esdeveniments culturals.
Seran tastos molt especials, com mereix l'espai, ja que Can Guineu és un enclavament d'interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, protagonista d'esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès.
Cada sessió tindrà una temàtica diferent en què Xavi Roig, sommelier de Cal Feru, farà la presentació de l'acte i conduirà el tast amb la col·laboració dels enòlegs o representants dels cellers que parlaran sobre els seus productes mentre els participants els tasten.
Sessió dijous 6 de juliol: 11 Corpinnats, 11 anyades. Tast d'una col·lecció d'anyades de Corpinnats on cada celler presentarà un escumós de llarga criança d'una anyada diferent, i en què la identitat de cada any es veurà reflectida a la copa.