En aquesta tercera edició, seguint amb el nostre compromís amb la difusió i enriquiment de la cultura del vi, es farà un recorregut pels diferents estils de vins escumosos per permetre a tothom conèixer de primera mà la gran diversitat que existeix actualment.
Aquestes sessions de tast es faran al Pati de Can Guineu, un espai a l'aire lliure que es condiciona a l'estiu per fer activitats i esdeveniments culturals.
Seran tastos molt especials com mereix l'espai, ja que Can Guineu és un enclavament d'interès patrimonial i històric al centre de Sant Sadurní, protagonista d'esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès.
Cada sessió tindrà una temàtica diferent en què Xavi Roig, sommelier de Cal Feru, farà la presentació de l''acte i conduirà el tast amb la col·laboració dels enòlegs o representants dels cellers que explicaran sobre productes mentre els participants els tasten.
Sessió dijous 13 de juliol: Tast de Caves, Clàssic Penedès o escumosos sense DO, elaborats amb el mètode tradicional que són novetat o que tenen alguna particularitat que els fa únics i innovadors.