Publicació 28.07.2023
L'alcalde Pere Vernet encapçala l'executiu local per al mandat 2023-27 format per set regidors i regidores

Aquest dimarts es va aprovar el cartipàs municipal que defineix l'organització de la corporació i el govern de l'Ajuntament de Sant Sadurní.

El govern per al mandat 2023-27 compta amb un total de set regidors i regidores, encapçalat per l'alcalde Pere Vernet, que assumeix les àrees d'Urbanisme i Obres, Via Pública, Relacions Institucionals i Protocol. Altres competències han estat delegades entre la resta de membres del govern: 

  • Marta Castellví: 1a tinent d'alcalde. Regidora d'Administració General, Informàtica i Noves Tecnologies, Arxiu i Memòria Històrica, Patrimoni, Transparència i Cultura.
  • Arantza Molina: 2a tinent d'alcalde. Regidora d'Esports, Joventut i Cooperació.
  • Isaac Pedrola: 3r tinent d'alcalde. Regidor d'Acció climàtica, Governació i Participació Ciutadana.
  • Eva Cruces: 4a tinent d'alcalde. Regidora d'Hisenda, Comerç, Empresa, Turisme i Ocupació.
  • Meritxell Borràs: 5a tinent d'alcalde. Regidora de Recursos Humans i Organització, Habitatge, Acció Social i Salut.
  • Laia Albiol: Regidora d'Igualtat, Comunicació, Educació, Escola de Música i Normalització Lingüística.

Podeu consultar més informació sobre el nou govern al següent enllaç:

 Govern municipal 2023-27 

El nou cartipàs ha definit dues dedicacions exclusives i una al 75% dels membres del govern, i la resta de regidors tindran una assignació per assistència als plens i òrgans de govern. 

L'organització d'actuació municipal s'estructurarà en dues grans àrees: àrea de serveis a les persones, coordinada per la regidora Meritxell Borràs; i l'àrea de serveis centrals, territorials i desenvolupament econòmic, que recau en Pere Vernet.

La sessió extraordinària també va donar compte dels nous portaveus municipals: Marta Castellví per ERC; Arantza Molina per En Comú Podem; Ton Amat serà el portaveu de Junts per Sant Sadurní; Pedro Campos, del PSC; i Arantxa Fernández, per la CUP. Després de la renúncia presentada per la cap de llista del PP a les passades eleccions municipals, Mar Guirao, es designarà en un proper ple el nou càrrec electe i portaveu del grup municipal popular. 

El cartipàs aprovat també recull la representació institucional als diferents òrgans col·legiats,