II Trobada d'elaboradors emergents de vins escumosos

Després d´exhaurir totes les entrades l´any passat, presentem la segona edició de “Territori Efervescent”, que es durà a terme divendres 6 d'octubre, de 18h a 22h, a Cal Feru eno·botiga, a Sant Sadurní d´Anoia.

L'objectiu de la trobada és reivindicar el paper dels vins escumosos del territori: la seva interpretació del paisatge, de les varietats i dels diferents mètodes per a elaborar-los.

Amb la voluntat de poder arribar a més públic sense perdre l'essència i el format íntim de la trobada, enguany ampliem horari i aforament dividint l'entrada dels visitants en dos torns. En el moment de comprar l'entrada es podrà escollir entre el primer torn, de 18 a 20h; o el segon, de 20 a 22h.

Una altra novetat és la incorporació de La Fita i Núria Renom a la llista dels cellers que per segon any consecutiu ens acompanyaran: Anima Mundi, Anna Serra, Bufadors Celler, Casa Jou, Celler Cairons, Enlaire Vins, Esteve i Gibert, Finca La Font de Jui, Finca Parera, Joan Rubió de Cal Tiques, L'Enclòs de Peralba, La Salada, Mas Candí, Orda Vins, Pardas i Vinya Lluny.

Per assistir-hi caldrà adquirir l'entrada a partir del 15 de setembre al web www.calferu.com, o de manera presencial a la botiga fins a exhaurir-les.

Preu: 20 euros