Publicació 31.01.2024
Aquest dijous s'ha dut a terme la certificació final i l'espai ja es podrà obrir aquesta mateixa setmana

Aquesta setmana s'han completat els treballs de remodelació de la pista exterior de l'Ateneu i l'eixamplament del carrer Josep Rovira, una actuació que va començar el passat mes de juny i que ha suposat una important transformació en aquesta zona de la instal·lació, amb l'enderrocament de la històrica graderia de ciment, la construcció d'una nova pista de joc, l'arranjament i condicionament de l'entorn i l'ampliació del carrer.

L'actuació ha permès renovar una pista que ofereix una zona d'entrenament i competició al Club Esportiu Noia, així com per a d'altres usos lúdics i festius, entre d'altres. El terreny de joc s'ha remodelat completament, amb la instal·lació d'una tanca, xarxes de protecció, a més de l'arranjament de l'entorn. Aquest dijous s'ha dut a terme la certificació de l'obra i l'espai ja s'ha obert per tal que l'entitat pugui fer-ne ús ja aquesta mateixa setmana.

L'obra ha inclòs també la rehabilitació de part de la façana i l'eixamplament del carrer Josep Rovira, on s'ha reforçat el doble sentit de circulació i una vorera accessible, reduint la conflictivitat en la mobilitat i millorant la convivència entre vehicles i vianants.

L'alcalde Pere Vernet i la regidora d'Esports, Arantza Molina, es van trobar aquesta setmana a les mateixes instal.lacions amb el president de l'Ateneu, Josep Maria Ribas, i la tresorera de l'entitat, Isabel Tarafa, per visitar l'estat final de la remodelació.

foto Ateneu