Jeannette i Consol

Consol Sáenz: Periodista cultural, especialitzada en música.
Treballa a RTVE Catalunya on ha dirigit i presentat múltiples programes, com ara "La Taverna del Llop" a Ràdio 4, "Pachamama", etc.. Sotsdirectora del programa de la 2 de TVE ". Efecte Collins", actualment dirigeix i presenta "Territori Clandestí" de Ràdio 4 i "El Grans Quilombo" a Ràdio 3.
Pertany a l'Asociación de Mujeres de la música i participa a diferents col·lectius culturals. A Sant Sadurní d'Anoia és sòcia-fundadora de SansaKultura, entitat que reivindica Can Guineu com a espai sociocultural.

Jeannette Porter: Cantant i compositora, professora de cant i actualment directora de l’EMM de Sant Sadurní d’Anoia des de l’any 2012.
Neix i viu entre llibres, cinema, música i art, en general i això li dona una inquietud cultural a l'ADN que l’impulsa a ficar-se en un munt de projectes diferents.
Als 14 anys fa el seu primer concert com a cantautora i serveix de punt de partida per començar a cantar en diferents grups durant els any 80 i 90. Cantant d’estudi en anuncis i discs de versions (molt de moda als 90)
A Sant Sadurní d'Anoia és sòcia-fundadora de SansaKultura, entitat que reivindica Can Guineu com a espai sociocultural.


Conversarem sobre:
La cultura com a eina transformadora.
En parlar de cultura a vegades pensem en llibres, exposicions, concerts, obres de teatre. Són sens dubte expressions del fet cultural, però la cultura és molt més àmplia i ens embolcalla constantment. La cultura és allò que ens defineix com a grup, la cultura té a veure amb els nostres costums, els nostres models de vida, com ens pensem a nosaltres mateixes i com volem expressar-ho . La cultura ens ajuda a relacionar-nos i a crear nous models socials. Volem i hem de ser agents actius del fet cultural i no mers espectadors, amb la nostra involucració com a ciutadanes la cultura esdevé una eina transformadora.