escales cap al cel

"L'Ona té un gran somni: vol ser arquitecta. Aviat veurà com ha de fer front a comentaris dient que no és una feina per a ella, però no es donarà per vençuda i lluitarà per aconseguir el seu objectiu: construir un edifici tan alt que arribi fins al cel. Però... serà aquest el seu repte més gran? Acompanyem la nostra amiga en aquesta història, on parlarem d´estereotips i de com hi ha qui pensa que algunes feines només les poden fer els homes i menyspreen la resta d'identitats"

L'Oriol Riudavets, veí de Sant Sadurní, és tècnic en educació infantil i actualment treballa al lleure educatiu. Ha estat vinculat a l'agrupament escolta del poble portant grups d'infants durant quatre anys. Des de ben petit ha estat un apassionat dels contes infantils i els utilitza sovint amb grups d'infants del lleure. Amb “Escales cap al cel” inicia la seva aventura en el món dels contes amb la primera història escrita per ell.

La Clàudia Lagares, nascuda a Viladecans, és professora de ciències i ha estat vinculada al lleure en un agrupament escolta durant sis anys, però des de ben petita una de les seves grans aficions ha estat dibuixar. Tot i que mai ha fet classes de dibuix ha anat aprenent de forma autodidacta i ara s'endinsa en el seu primer projecte com a il·lustradora