RÓdio Sant SadurnÝ
El sadurninenc Jordi Bargallˇ serÓ l'entrenador principal del centre

La International Skating Academy (ISA) amb seu al Campus Camp Joliu, segueix sumant. El Club Esportiu Noia ha signat el conveni per unir-se a l┤ISA, una iniciativa pionera i que impulsarÓ l┤hoquei patins, el patinatge artÝstic i tot el mˇn de l┤skating al nostre territori. Amb aquesta signatura s┤afegeix a un projecte que ja compta amb la colĚlaboraciˇ del CP Vilafranca, el CP Vilanova, el CP Vendrell i el CP Calafell.

La suma de clubs fa realitat un actiu molt importat per a desenvolupar aquest esport i que el Campus Camp Joliu sigui la primera seu del mˇn on hi ha una alianša entre la formaciˇ acadŔmica per a esportistes de tots els pa´sos i de tot els Ómbits de l┤skating i els principals clubs de referŔncia a Catalunya.

En aquest sentit tambÚ s┤ha sumat al projecte el jugador sadurninenc de l'equip de la capital del cava, Jordi Bargallˇ, que serÓ l┤entrenador principal (Head Coach) de l┤ISA.  Bargallˇ Ús diplomat en Magisteri d┤Educaciˇ FÝsica i Ús un apassionat de l┤Hoquei Patins on ha guanyat tots els tÝtols possibles entre els que destaquen els quatre mundials, quatre europeus i tres Champions League. Ha estat capitÓ de la Selecciˇ Espanyola, la Selecciˇ Catalana, el Liceo de la Corunya i l┤Oliveirense de Portugal.

PUBLICAT EL 21.05.2024