Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Jordi Bargalló
El Noia s'adhereix a la International Skating Academy
El sadurninenc Jordi Bargalló serà l'entrenador principal del centre

La International Skating Academy (ISA) amb seu al Campus Camp Joliu, segueix sumant. El Club Esportiu Noia ha signat el conveni per unir-se a l´ISA, una iniciativa pionera i que impulsarà l´hoquei patins, el patinatge artístic i tot el món de l´skating al nostre territori. Amb aquesta signatura s´afegeix a un projecte que ja compta amb la col·laboració del CP Vilafranca, el CP Vilanova, el CP Vendrell i el CP Calafell.

La suma de clubs fa realitat un actiu molt importat per a desenvolupar aquest esport i que el Campus Camp Joliu sigui la primera seu del món on hi ha una aliança entre la formació acadèmica per a esportistes de tots els països i de tot els àmbits de l´skating i els principals clubs de referència a Catalunya.

En aquest sentit també s´ha sumat al projecte el jugador sadurninenc de l'equip de la capital del cava, Jordi Bargalló, que serà l´entrenador principal (Head Coach) de l´ISA.  Bargalló és diplomat en Magisteri d´Educació Física i és un apassionat de l´Hoquei Patins on ha guanyat tots els títols possibles entre els que destaquen els quatre mundials, quatre europeus i tres Champions League. Ha estat capità de la Selecció Espanyola, la Selecció Catalana, el Liceo de la Corunya i l´Oliveirense de Portugal.

PUBLICAT EL 21.05.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic