Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
L'esdeveniment es durà a terme al Parc Lluís Companys del 4 al 6 d'octubre
PUBLICAT EL 30.05.2024
Cavatast 2023

El Cavatast, Mostra de caves i gastronomia, celebrarà la seva vint-i-vuitena edició els dies 4, 5 i 6 d'octubre al Parc Lluís Companys de Sant Sadurní, un espai obert i públic que enguany es tornarà a convertir en un gran aparador per fomentar les relacions entre productors, entusiastes i grups d'interès, així com per compartir experiències i coneixements.

L'esdeveniment, organitzat per l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, ja ha obert el termini d'inscripció per a les empreses interessades a participar-hi. Amb l'objectiu de continuar treballant per promocionar i apropar al visitant la gran varietat de productes de qualitat del territori, la graella d'expositors estarà formada per empreses del sector del cava i vins escumosos de Catalunya elaborats amb el mètode tradicional, i també per establiments de restauració i càtering, xarcuteria i pastisseria.

Les sol·licituds podran tramitar-se fins al dimecres 26 de juny a través dels següents enllaços:

Sol·licitud per a elaboradors de cava i escumosos

Sol·licitud per a establiments gastronòmics 

Les bases i condicions de participació poden consultar-se també en aquests mateixos enllaços.

La Mostra comptarà amb la col·laboració de l'Associació d'Elaboradors de Cava (AECAVA), la D.O. Cava i la Confraria del Cava.

Per a qualsevol dubte o consulta, es pot contactar amb el Servei de Turisme a través del 93 891 31 88 o turisme@santsadurni.cat.


Cavatast 2023