RÓdio Sant SadurnÝ
Divendres a les 20:30 el pavellˇ de Riazor acull el tercer partit de la sŔrie. En cas de vict˛ria local, diumenge al migdia es disputarÓ el quart partit

El Noia pot tornar de GalÝcia amb la classificaciˇ per a la gran final dels play-off de l'OK lliga sota el braš si aquest cap de setmana es capaš de sumar un nou triomf davant el Deportivo Liceo. Els sadurninencs dominen la sŔrie per 2 a 0 desprÚs de guanyar els dos partits a l'Ateneu, per 5 a 3 i 4 a 2 respectivament i situar-se a tan sols una vict˛ria de resoldre el seu emparellament contra l'equip de La Corunya, en una eliminat˛ria al millor de cinc partits.

Divendres a les 20:30h l'equip de Pere Varias disposarÓ de la seva primera oportunitat al pavellˇ de Riazor per sentenciar el seu bitllet per a les finals. En cas de vict˛ria local, es jugarÓ un quart partit diumenge al migdia, al mateix escenari. En cas que el Liceo iguali la sŔrie, el dimarts 11 de juny l'eliminat˛ria tornaria a Sant SadurnÝ per acollir el cinquŔ i definitiu partit.

Divendres s'habilitarÓ una fan zone amb pantalla i una promociˇ d'entrepÓ i beguda per tal de fer una crida a l'aficiˇ i viure el partit des de l'Ateneu.

PUBLICAT EL 05.06.2024