Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Intervals de nuvolositat 32ºC|18ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Noia Liceo
El Noia s'avança 2 a 0 a les semifinals davant el Liceo
Divendres a les 20:30 el pavelló de Riazor acull el tercer partit de la sèrie. En cas de victòria local, diumenge al migdia es disputarà el quart partit

El Noia pot tornar de Galícia amb la classificació per a la gran final dels play-off de l'OK lliga sota el braç si aquest cap de setmana es capaç de sumar un nou triomf davant el Deportivo Liceo. Els sadurninencs dominen la sèrie per 2 a 0 després de guanyar els dos partits a l'Ateneu, per 5 a 3 i 4 a 2 respectivament i situar-se a tan sols una victòria de resoldre el seu emparellament contra l'equip de La Corunya, en una eliminatòria al millor de cinc partits.

Divendres a les 20:30h l'equip de Pere Varias disposarà de la seva primera oportunitat al pavelló de Riazor per sentenciar el seu bitllet per a les finals. En cas de victòria local, es jugarà un quart partit diumenge al migdia, al mateix escenari. En cas que el Liceo iguali la sèrie, el dimarts 11 de juny l'eliminatòria tornaria a Sant Sadurní per acollir el cinquè i definitiu partit.

Divendres s'habilitarà una fan zone amb pantalla i una promoció d'entrepà i beguda per tal de fer una crida a l'afició i viure el partit des de l'Ateneu.

PUBLICAT EL 05.06.2024
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic