Cal Feru i l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia reediten el seu compromís de difusió i enriquiment de la cultura del vi amb una nova edició del Cicle de tastos al Pati de Can Guineu.
Durant tres dijous de juliol, s'impartiran tastos molt especials i exclusius per conèixer la realitat dels caves i escumosos a nivell territorial a l'històric Pati de Can Guineu, un espai d'interès patrimonial al centre de Sant Sadurní, protagonista d'esdeveniments clau en la història vitivinícola del poble i del Penedès.
Cada sessió tindrà una temàtica diferent en què Xavier Roig, sommelier de Cal Feru i campió de l'Sparkling Wine Master España by Tantum Ergo, farà la presentació de l'acte i conduirà el tast amb la col·laboració dels enòlegs i representants dels cellers.
Sessió dijous 18 de juliol: Escumosos elaborats a partir de vi base amb criança.
La complexitat dels escumosos aportada per la maduració del vi en fusta, en vidre o assemblatge de vins de diferents anyades abans de la 2a fermentació.
Places limitades