Publicació 25.06.2024
  •  Els treballs es realitzaran de 22h a 6h aproximadament i es recomana tancar portes i finestres
  • És un tractament per la plaga de morrut de la palmera i per la de pugó i galeruca de xops, catalpes, til·lers, albízies i oms amb producte fitosanitari Decis Protech

La nit del dimecres 26 i matinada del dijous 27 de juny entre les 22 i les 6h  es duran a terme treballs de tractament fitosanitari a les espècies arbòries de palmeres que es troben diversos carrers, parcs i jardins de Sant Sadurní, contra la plaga del morrut de la palmera i contra la de pugó i galeruca de xops, catalpes, til·lers, albízies i oms.

Tot i que la tècnica aplica productes de baixa classificació nociva es recomana als veïns i veïnes:

  • Mantenir-se apartat i no transitar a prop de la màquina aplicadora mentre es realitza el servei.
  • Retirar aliments i roba de terrasses o balcons durant el tractament.

L'actuació es concentrarà principalment a: Barri Vilarnau, Cr. Barcelona, Camí dels Paperers i carrers adjacents; carrer València, Ps. Baríton Matias Ferret, Rambla Generalitat, plaça 1r Homenatge a la Vellesa i plaça Ajuntament entre d'altres. També tractaran les Xicrandes de la Plaça Guillem Agulló.

El producte fitosanitari amb què es fa el tractament és amb Decis Protech núm. de registre 23545, matèria activa Deltametrin 1,54% i dosi 0,08%. ALEMANY FITOSANITARIS compleix amb la normativa vigent d’ús sostenible de productes fitosanitaris. Per aquest motiu utilitzen només productes autoritzats pel MAGRAMA (Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente), de la més baixa classificació nociva i autoritzats per aplicar en els àmbits específics de cada actuació.

Una vegada  finalitzat el tractament i un cop s'hagi assecat  la zona tractada, ja es podrà transitar, atès que no és un tractament que requereixi un termini de seguretat.

Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.