Publicació 08.07.2024

Tercer lloc en el rànquing dels municipis d'entre 5.000 i 20.000 habitants que més ha avançat en la transformació digital i govern obert

reconeixement AOC

L'Ajuntament de Sant Sadurní ha estat guardonat en els Reconeixements Administració Oberta per tercer any consecutiu i ha quedat en tercer lloc del rànquing dels municipis d'entre 5.000 i 20.000 habitants que més ha avançat en la transformació digital i govern obert. 

La IX edició dels Reconeixements Administració Oberta als ajuntaments i consells comarcals que atorga anualment el Consorci Administració Oberta de Catalunya (AOC) va reconèixer els ens capdavanters en transformació digital i govern obert. Enguany han estat guardonats amb un dels Reconeixements Administració Oberta 100 ens locals catalans repartits en set categories d’acord amb el nombre d’habitants dels municipis i la seva naturalesa.

L’acte de lliurament dels guardons es va celebrar el passat 2 de juliol al Teatre Auditori de Salou i va comptar amb la presència del secretari de Telecomunicacions i Transformació Digital del Govern de la Generalitat de Catalunya, Marc Realp, la presidenta de Localret i vicepresidenta de l’AOC, Pilar Díaz, l’alcalde de Salou, Pere Granados i el director gerent de l’AOC, Santi Gallardo.

L'alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet, va recollir la distinció, acompanyat per la regidora de l'àrea Marta Castellví i dels tècnics municipals que lideren el projecte.

L'Ajuntament agraeix a tots els departaments implicats la tasca duta a terme. Aquest reconeixement confirma l'aposta per la digitalització i la modernització de l'administració local.

 Més informació 

acte aoc