Publicació 12.07.2024
escola
El termini de presentació de sol·licituds finalitzarà el proper 1 d'agost

Del 12 de juliol i fins a l'1 d'agost de 2024, ambdós dies inclosos, estarà oberta la convocatòria per sol·licitar els ajuts a l'escolarització per al curs 2023-2024.

Es tracta d'ajuts destinats a les famílies amb fills o filles empadronats al municipi de Sant Sadurní d’Anoia, matriculats des de i3 fins a 4t d’ESO en situació de dificultat econòmica i/o social. L'Ajuntament de Sant Sadurní hi destinarà a aquesta partida de beques a l'escolarització una partida de 23.430 €.

Recordem que, d'acord amb les bases de la convocatòria, no podran ser beneficiàries d'aquests ajuts les famílies dels infants que ja estiguin rebent ajuts per a necessitats educatives específiques de tipus socioeconòmic atorgades pel Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ("Motxilles Escolars") - s'inclouen en aquests ajuts les famílies que tenen infants i joves escolaritzats a I3 i I4, i 1r i 2n d'ESO durant el curs, amb el reconeixement NEE B - , ja que ja tenen cobertes les despeses de material, sortides i colònies.

La tramitació es pot fer electrònicament o, si no és possible, cal omplir la sol.licitud i aportar la documentació que s’hi especifica a l'OME (Oficina Municipal d'Escolarització) ubicada al Casal d'Entitats, Cr. Marc Mir 15, de dilluns a divendres de 10h a 14h.

ANUNCI DE LA CONVOCATÒRIA  

PRESENTACIÓ ELECTRÒNICA  

 TUTORIAL TRAMITACIÓ ELECTRÒNICA