Publicació 17.07.2024
  •  Els treballs es realitzaran de 22h a 6h aproximadament i es recomana tancar portes i finestres
  • És un tractament de polvorització sobre plàtans per evitar la presència d'insectes xucladors i oïdi

La nit del dimarts 23 de juliol al dimecres 24, entre les 22 i les 6h,  es duran a terme treballs de tractament fitosanitari a les espècies arbòries de plàtans, per controlar la presència d'insectes xucladors i oïdi.

Tot i que la tècnica aplica productes de baixa classificació nociva es recomana als veïns i veïnes:

  • Mantenir-se apartat i no transitar a prop de la màquina aplicadora mentre es realitza el servei.
  • Retirar aliments i roba de terrasses o balcons durant el tractament.

L'actuació es concentrarà a zones de la corona del nucli on hi ha diversos exemplars, com és la carretera Sant Quintí, el barri Vilarnau, Les Solanes i zones properes a la plaça Montseny.

El producte fitosanitari amb què es fa el tractament és amb Decis Protech núm. de registre 23545, matèria activa Deltametrin 1,54% i dosi 0,08%. ALEMANY FITOSANITARIS compleix amb la normativa vigent d’ús sostenible de productes fitosanitaris. Per aquest motiu utilitzen només productes autoritzats pel MAGRAMA (Ministerio de Agricultura, Alimentación y Medio Ambiente), de la més baixa classificació nociva i autoritzats per aplicar en els àmbits específics de cada actuació.

Una vegada  finalitzat el tractament i un cop s'hagi assecat  la zona tractada, ja es podrà transitar, atès que no és un tractament que requereixi un termini de seguretat.

Gràcies per la vostra col·laboració i disculpeu les molèsties.