Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Notícies
La mostra de caves i gastronomia arribarà a la seva 28a edició i se celebrarà del 4 al 6 d'octubre
PUBLICADO EL 17.07.2024

La propera edició del Cavatast 2024 seguirà apostant per la nova ubicació al Gat Cendrer i la nova estètica i ambientació que es va implementar al 2022 i que ha tingut una gran acollida. La 28a Mostra de Caves i Gastronomia se celebrarà del 4 al 6 d'octubre, amb la presència confirmada d'una quarantena d'expositors, amb 26 caves participants, 10 de gastronomia, a més de la participació dels municipis agermanats de Zegama i Cañete, o un espai de Cassà de la Selva, que organitza la Fira del Tap com a reclam de la seva indústria surera i amb qui Sant Sadurní ja ha dut a terme diverses accions de promoció i difusió conjuntes.

El recinte comptarà de nou amb música en directe, activitats de maridatge, i també s'està treballant en habilitar una zona de tallers infantils per als més menuts. El Celler de la Fassina de Can Guineu acollirà un any més tastos de cava i maridatges organitzats per AECAVA, el Consell Regulador de la DO Cava i la Confraria del Cava. També està previst el 27 de setembre la reedició de l'acció de promoció Nit dels Màgnums, reclam previ de la mostra del Cavatast, que se celebrarà a les caves Codorniu. organitzat per la Confraria del Cava.

La mostra mantindrà els seus horaris durant els tres dies de Cavatast, així com el seu funcionament, a través de tiquets de degutació. Més informació AQUÍ

També aquests dies s'ha donat a conèixer la imatge de l'edició 2024 del Cavatast, que combina el paisatge i l'entorn de Sant Sadurní, a través d'una fotografia del fons de Maria Rosa Ferré, i una copa de cava en representació de la història i la modernitat d'aquest esdeveniment. 

Cartell Cavatast 2024