Publicació 19.07.2024
L'Ajuntament de Sant Sadurní signa un acord amb el Comitè Olímpic Espanyol per ser proveïdor oficial de la Casa España durant els Jocs

L'alcalde de Sant Sadurní, Pere Vernet, acompanyat pel primer tinent d'alcalde, Pedro Campos, va signar aquest dijous a la seu del Comitè Olímpic Espanyol (COE) a Madrid, un acord de patrocini per esdevenir proveïdor oficial de la Casa España, subministrant un total de 70 caixes de cava elaborat per l'Escola de Viticultura i Enologia d'Espiells.

Tant el cava com la imatge de Sant Sadurní estaran presents a la seu del COE a París durant els actes, recepcions i trobades amb esportistes i personalitats que s'organitzin durant la celebració dels Jocs.

La Casa España és un edifici que es troba ubicat al recinte de la ciutat universitària internacional de la capital francesa. La marca Sant Sadurní apareixerà com un dels patrocinadors d'aquest espai en els diversos suports promocionals i accions de comunicació que es duguin a terme.

Aquesta oportunitat va sorgir arran de les bones relacions que mantenen l'Ajuntament i la federació espanyola de patinatge després dels darrers campionats i esdeveniments esportius internacionals organitzats al pavelló de l'Ateneu.

Pere Vernet ha subratllat que "es tracta d'una gran oportunitat per situar el cava i la imatge de Sant Sadurní ni més ni menys que a Franca i en un aparador tan mediàtic i amb tanta projecció com els Jocs Olímpics. I, a més, reconeixem la gran tasca i l'excel·lent treball formatiu i educatiu que es du a terme a l'escola d'Espiells"