El cuiner sadurninenc Jacint Carafi, més conegut com el "Cintet", ens guiarà en una sessió única on aprendrem a elaborar entrants i plats freds ideals per a les celebracions nadalenques. El Cintet, amb el seu carisma i experiència, ens ensenyarà com treure el màxim partit dels productes locals, fent de la cuina una experiència fàcil i divertida. L’equip de Caram Caram presentarà la sessió, explicant la singularitat dels productes utilitzats i la història dels comerços i obradors de Sant Sadurní que els elaboren.
Inclou el tast de tres receptes del Cintet maridades amb una selecció de caves escollits per la Clara Soler i la Gemma Muray.
Els participants també s’enduran un receptari exclusiu, amb totes les propostes i la informació sobre on trobar els productes al nostre comerç local.
Aquestes festes, prepara't per sorprendre a taula amb receptes senzilles, delicioses i amb producte de proximitat! Gaudeix d'una jornada de showcooking i divulgació gastronòmica que combina tradició, creativitat, bombolles i el millor de Sant Sadurní.
Places limitades. Les entrades es posaran a la venda en els propers dies.