Imatge inexistent

Divendres passat el celler de La Fassina va acollir la III Trobada de Clubs de lectura de l’Alt Penedès i el Garraf, que enguany s’ha centrat en la figura de l’escriptor Jordi Llavina, de qui els lectors de tots els Clubs de lectura n’havien llegit les obres Ningú ha escombrat les fulles, Londres nevat i El llaütista i la captaire.

L’alcaldessa de la vila, Susanna Mérida, va presentar l’acte, en què també hi van prendre el regidor de cultura, Francesc Sáez, i l’alcalde de Gelida, Lluís Valls, un portaveu de la Gerència de Biblioteques de la Diputació de Barcelona, la directora de la Biblioteca Torras i Bages de Vilafranca com a Cap de zona de les dues comarques. El poeta i mestre penedesenc Ricard Garcia va introduir l’obra de Jordi Llavina i la narradora Sílvia Amigó en va fer una lectura de textos escollits.

Des del 2012 es du a terme aquest acte que aplega un gran club de lectura gegant format per tots els clubs de lectura de les biblioteques de les comarques de l’Alt Penedès i del Garraf. Lectors dels municipis per on circulen els bibliobusos Castellot i Montau, de les biblioteques de Cubelles, els Monjos, Gelida, Sitges, Sant Pere de Riudebitlles, Sant Pere de Ribes, Sant Sadurní, Vilafranca i Vilanova es reuneixen per a comentar entre tots l’obra literària d’un autor del territori.

Jordi Llavina

Jordi Llavina (Gelida, 1968) és llicenciat en Filologia Catalana i treballa com a periodista. La seva obra literària comprèn tant reculls de relats: Ningú ha escombrat les fulles, Londres nevat, com novel·la: El llaütista i la captaire, o poesia: La corda del gronxador (Premi Joan Alcover 2006), Diari d’un setembrista (Alfons el Magnànim 2007 i Crítica Serra d’Or 2008), País de vent (Vila de Martorell 2010), Vetlla (Premis Vicent Andrés Estellés 2011 i de la Crítica 2013) o Contrada. També ha publicat els llibres de narrativa infantil La capa d’ozó i L’arqueta dels rellotges.
A la trobada es comentaran Ningú ha escombrat les fulles, Londres nevat i El Llautista i la captaire.

Per a més informació, consulteu el blog de la trobada: www.elsnostresclubs.wordpress.com