• El Casal Municipal de la Gent Gran Ús un espai per afavorir la plena integraciˇ social de les persones grans i promoure la seva participaciˇ activa. Ofereix un espai de relaciˇ i intercanvi, un lloc on formar-se, mantenir bones relacions i compartir interessos diversos, un espai solidari amb els altres i amb l'entorn.

  Poden ser usuaris/es del casal: aquelles persones del municipi de 60 anys o mÚs i les seves parelles. TambÚ aquells residents a la vila de 55 anys o mÚs, prejubilades o en procÚs de jubilaciˇ i, excepcionalment, persones que no compleixin els criteris d'edat o residŔncia per˛ que ho sol.licitin a l'Ajuntament de Sant SadurnÝ i rebin el vist-i-plau.

  Cursos i tallersServeis del CasalMem˛ries anuals

   MESURES COVID19

  Aquest curs s'han iniciat els tallers fixes de cada any, tenint en compte en tot cas el protocol de mesures COVID,  sempre subordinat a les restriccions dictades del PROCICAT.

  S'ha mantingut les persones usuÓries i places que hi havia el curs passat (moltes de les quals no van poder finalitzar) i s'ha buscat la fˇrmula per reduir l'aforament al 50% en la majoria d'activitats.

  No es podran dur a terme ni actuacions, ni ball ni berenars.

  Protocol COVID19

  Casal Municipal de la Gent Gran de Sant SadurnÝ
  Passeig Can Ferrer, 11

  casal gent gran

Dades de l'equipament
 • Adreša: 
  Passeig Can Ferrer, 11
 • TelŔfon: 
 • Correu electr˛nic:
 • Horari:
  De dilluns a divendres (excepte mes d'agost)
  Matins de 10h a 12.45h
  Tardes de 15h a 19.45h

  Horari d'agost:
  De dilluns a divendres
  Tardes de 15.30h a 19.30h