Ýndexjove - Servei de joventut ═ndex de Sant SadurnÝ d'Anoia

És un servei d’informació, orientació, assessorament i acompanyament en mobilitat internacional amb el qual es vol donar una resposta individualitzada a les necessitats de cada jove. Mitjançant un itinerari personal, resolem els dubtes i les inquietuds de les persones joves, i/o de les seves famílies, relacionats amb temes de mobilitat internacional. Totalment gratuït.

A qui va adreçada?

A joves residents a la comarca de l’Alt Penedès que tinguin entre 16 i 30 anys, preferentment. Tant individual com grupal, per a persones joves, grups i entitats juvenils.

A Entitats

Professionals en l'àmbit juvenil

Quina informació es pot demanar?

- Estudis i formació: Estudis a l’estranger (FP, batxillerat, universitat, postgrau, màster, recerca, idiomes).

- Feina: Feina no qualificada temporal (a Europa i al món, canals de recerca, agències, etc). Feina qualificada en relació als estudis (canals europeus, CV europeu, etc). Beques de pràctiques o investigació per a universitaris i noutitulats/des. Recerca per sector de feina (sanitari, arquitectes, professors, treball social, etc).

- Voluntariat: Estades solidàries i de voluntariat (voluntariat europeu, camps de treball, etc). Projectes europeus per a joves (intercanvis de joves, iniciatives juvenils, etc).


- Turisme alternatiu: Altres maneres de viatjar per conèixer cultures diverses

- Aspectes transversals: Emancipació en un país concret (visats, allotjament, etc). Detalls pràctics (prestació d’atur, impostos, DNI’s, visats, etc). Informació per país (treballar a Anglaterra, emancipar-se a França, etc).

 - Projectes europeus: Projectes europeus per a professionals de joventut. Recerca de contactes i socis europeus i internacionals. Difusió de convocatòries per a beques, concursos, projectes i formacions internacionals.

Com s'hi pot accedir?

Lloc: Consell Comarcal de l’Alt Penedès C. D'Hermenegild Clascar, 1-3.
Oficina Jove de l'Alt Penedès

08720 Vilafranca del Penedès

93 890 00 00 - ext.440 (Joventut) o enviant un WhatsApp al 620 38 65 42

Dates d'atenció (calendari)

Calendari

Horari d'atenció:

Dijous de 17 a 19h, amb cita prèvia.

Si les persones interessades no poden venir presencialment a fer la consulta, podran demanar, omplint el formulari, que se les truqui o es faci mail.

mobilitatinternacional@ccapenedes.cat

Reserva dia i hora 

GUIES DE MOBILITAT INTERNACIONAL
Guies Mobilitat Internacional