índexjove - Servei de joventut Índex de Sant Sadurní d'Anoia

Els corresponsals són alumnes que fan de nexe entre les dinamitzadores de l'Índex i la resta dels companys de classe.

Amb la creació d'una xarxa de joves corresponsals es pretén dinamitzar la informació fent-la arribar al màxim d'alumnes possible i implicar els mateixos joves en aquest procés.

El primer contacte és amb els delgats i delegades de cada classe, tot i que la participació com a corresponsal és lliure i en cas de que els delegats/es no vulguin assumir la tasca, aquesta funció la pot fer una altre persona de l’aula.

Què fan els corresponsals?

La seva tasca és acudir al Punt al pati i recollir la informació que les dinamitzadores han portat. Després ha d'explicar a la resta de la classe la informació que ha anat a buscar.
Alhora, poden recollir dubtes, suggeriments i propostes dels altres joves i fer-ho saber a les dinamitzadores per poder resoldre o donar suport al que necessitin.
Aquesta tasca la desenvolupen durant tot el curs.

Trobades de Corresponsals
Durant el curs es realitzen una o dues trobades dels corresponsals de tots els instituts per tal de crear espais de relació i debat.

Trobada -11 i 12 de desembre de 2019 

Espai Corresponsal IES

L'Espai Corresponsal IES de la web Indexjove et permet fer-nos arribar aquelles notícies, activitats, vídeos, webs, xarxes socials, etc, que vulguis compartir amb nosaltres i també t'oferim un espai per a fer propostes.