Un dia al mes Cal Feru es transforma en taverna, de 18h a 21h es poden degustar vins a copes acompanyat per unes exquisideses gastronòmiques. Cada sessió té una temàtica diferent.
Aquesta sessió està dedicada als caves "5 estrelles" i al pernil ibèric de gla. Hem considerat com a "Caves 5 estrelles" els caves més especials i exclusius dels cellers més emblemàtics del món del cava. S'acompanyarà el cava amb Pernil ibèric de gla seleccionat especialment per Cansaladeria Cal Miqueló, un producte noble que hi marida a la perfecció.
Per fer les degustacions s'haurà d'adquirir uns tiquets (10 €/5 tiquets) i, al ser caves molt especials, les copes tindran el valor de 2 i 3 tiquets. No es retornarà l'import dels tiquets no consumits, però es podran utilitzar a les properes sessions taverna.
La sessió taverna es realitza a La TASTING ROOM, al primer pis de Cal Feru, on aquell dia s'ambienta perquè sigui una veritable taverna.
Dia: Dissabte 12 de Desembre de 18h a 21h.
Preu: 10 € (5 tickets).
Lloc: a La Tasting Room de Cal Feru
Informació: a Cal Feru al telèfon 93 891 01 63, o a calferu