Amb motiu del Festival Decanta, us oferim els següents “paquets” de visites a cellers i espais culturals d´interès entorn de la gastronomia i el cava que inclouen l´accés i un tiquet de 4 degustacions a la Taverna musical interactiva amb el grup Àrid.
CAVES GRAMONA - VISITA CAVA
En un ambient únic, impregnat pel màgic assossegament que emana de les ampolles on reposen els caves de més llarga criança, reviu en el present les més genuïnes essències i tradicions del passat vinícola a través de remotes pràctiques artesanals encara vigents a Gramona, com el tap de suro, la rima, la feina als pupitres o el degollament manual. Tast de 3 caves gran reserva.
Horari:Dissabte 19 de març de 2016 a les 10.30 h
Durada: 1 hora
Preu pack: 21 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
AGUSTÍ TORELLÓ MATA- VISITA CAVA
Recorregut guiat per les instal·lacions del Celler Agustí Torelló Mata. Inclou tast d´un vi i dos caves.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 11 h
Durada: 1 hora
Preu pack: 12 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CASTELL D´AGE - VISITA AMB MARIDATGE
Descobreix Castell d´Age!
L´Historia de tres dones que han impulsat l´agricultura biodinàmica per fer uns caves amb caràcter de la Vall de l´Anoia. Tast de 3 caves reserva amb maridatge de formatges artesanals.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 11 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu pack: 21 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63
FREIXENET - VISITA CAVA
Es tracta d´una visita que comença amb un vídeo institucional, seguidament es visita la part antiga i es finalitza amb un tren per conèixer les parts més modernes i tecnològiques de Freixenet. Continuarem amb una degustació de 3 caves acompanyada d´uns “snacks”.
Horari: Dissabte 19 de març a les 11.15 h
Durada visita: 1 hora i 45 minuts
Preu pack: 21 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CAVES JAUME GIRÓ I GIRÓ- VISITA CAVA
Visita a la bodega de 1920 i visita a la cava-museu de1885 “Cava Montaner”, amb les explicacions de tot el procés d´elaboració dels nostres caves artesanals.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 12 h
Durada: 1 hora
Preu pack: 12 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
VILARNAU - VISITA AMB LECTURA DE POEMES ERÒTICS
La visita inicia a les vinyes, per fer la volta al llac i entrar a les caves on descobrirem on neixen les bombolles. Acabarem amb un tast amb harmonies de notes musicals i una narració de poemes eròtics de la mà de Miquel Cartró, autor del llibre “Amb la marina als ulls”.
Horari:Dissabte 19 de març de 2016 a les 12 h
Durada: 1 hora i 30 minuts
Preu pack: 12 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CAVES ROSELL & FORMOSA - VISITA CAVA
Explicació de la historia i visita a l´antiga cava. Demostració de degollament manual. Inclou degustació de cava.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 12.30 h
Durada: 1 hora
Preu pack: 10 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
MARIA RIGOL ORDI - VISITA CAVA
Veniu a conèixer una de les caves més petites de Sant Sadurní d´Anoia, un microceller familiar ubicat al centre de Sant Sadurní d´Anoia. La visita inclou el recorregut pel celler per descobrir l´atractiu món de l´elaboració de cava i un tast comentat de tres caves brut nature.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 13 h
Durada visita: 1 hora i 30 minuts
Preu pack: 14 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
ESPAI XOCOLATA SIMON COLL - VISITA ESPAI XOCOLATA
Endinsa´t en l´apassionant món de la xocolata a través d´un muntatge audiovisual amb imatges espectaculars i innovadores, per descobrir els orígens, la cultura, la història i el procés d´elaboració de la xocolata Simón Coll. Inclou la degustació de 3 xocolates.
Horari: Dissabte 19 de març a les 16 h
Durada: 50 minuts
Preu pack: 10 € (Inclou: Visita i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
MONTESQUIUS-VISITA AMB MARIDATGE
Montesquius, fundada al 1918, ha sabut mantenir l´esperit des dels seus orígens. Visita una cava centenària i descobreix com elaborem els nostres caves en un viatge sensorial, on acabarem amb un maridatge amb els ulls tapats que despertarà els nostres sentits.
La visita especial Decanta inclou recorregut per les caves centenàries, zones de producció i tast a cegues de 2 caves maridats amb pernil ibèric D.O. Guijuelo i D.O. Dehesa Extremeña.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 17h
Durada visita: Entre 1 hora i 45 minuts i 2 hores
Preu pack: 17 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
CIC FASSINA- VISITA CENTRE INTERPRETACIÓ
Ubicat en una destil·leria d´esperit de vi construïda a l´any 1814, l´actual Centre d´Interpretació del Cava, ofereix un recorregut interactiu i audiovisual pel món del Cava, des dels orígens, la història, el procès d´elaboració fins a la seva cultura, l´art de viure i l´esperit de degustació. Inclou degustació de Cava.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 17 h
Durada: 1 hora
Preu pack: 10 € (Inclou: Visita i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.
MESTRES - VISITA AMB MÚSICA
Una oportunitat per descobrir un dels cellers amb més història de Sant Sadurní, conèixer el procés d´elaboració del cava i deixar-se endur per les bombolles i la música en directe del violoncel·lista Edmon Bosch, tot fent un recorregut per la profunditat de la Cava. Inclou degustació.
Horari: Dissabte 19 de març de 2016 a les 18 h
Durada visita: 1 hora
Preu pack: 15 € (Inclou: Visita celler i Taverna musical)
Imprescindible reserva prèvia a decanta@calferu.com o al 93 891 01 63.