"La forma d'un sentit" de David Carabén i els vins "Estones de Mishima" del Celler Estones

Quin és el procés per arribar a crear una cançó? I quin és el procés per arribar a crear un vi inspirant-se d´una cançó?

Pocs autors de cançons fan llibres explicant les seves lletres i el seu procés creatiu i pocs cellers fan vins inspirant-se de les cançons d´un artista. En aquest cas tindrem aquestes dues besants perfectament maridades: David Carabén, autor i cantant del grup Mishima, ens explicarà, a través del seu llibre La forma d´un sentit, què el va inspirar per construir algunes de les seves cançons i, Salvi Moliner, enòleg del celler Estones, ens explicarà com es va inspirar de dues de les cançons d´aquest artista per crear els vins Set tota la vida i Vine. I podrem tastar-ne el resultat, és clar!

DAVID CARABÉN és des de 1999 el frontman d´una de les bandes clau de l´escena musical del país, Mishima. Han editat ja set discos, els dos primers dels quals van ser enregistrats en anglès. A partir de Trucar a casa. Recollir les fotos. Pagar la multa (2005), Carabén es decanta pel català per construir un univers simbòlic molt poderós que l´ha convertit, sens dubte, en la veu d´una generació. Els discos posteriors, Set tota la vida (2007), Ordre i aventura (2010), L´amor feliç (2012) i L´ànsia que cura (2014), han confirmat Mishima com la banda més estimada pels seus fans gràcies a unes lletres que combinen amb precisió el pop i la cançó.

ESTONES va néixer l´any 2008 amb la finalitat d´elaborar vins de qualitat de forma sostenible i respectuosa amb el seu medi. Els autors responsables dels seus vins: l´enòleg Salvi Moliner i el sumiller Sergi Montalà, dues persones apassionades i inquietes, amb una dilatada experiència en el món del vi i amants de les seves professions. Dos professionals compromesos i identificats amb els vins de les terres prioratines i terraltines amb el compromís de fer bons vins, únics, originals i amb segell propi. Amb degustació dels vins Estones de Mishima