Concert amb degustació de vins i caves d'autor a Sant Sadurní d'Anoia

Sinònims de prestigi i d´un treball i sensibilitat impecables, aquest dos projectes han sabut recollir la tradició i mantenir-la viva i actualitzada en tot moment, sent així grans i reconeguts referents, cadascun en el seu àmbit.

MARIA DEL MAR BONET compta amb una llarga i exitosa trajectòria als escenaris musicals, amb la capacitat que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada sabent-se sempre igual d´estimada i respectada. La seva obra discogràfica és impecable, així com el seu gust per la poesia i la bellesa, en el cant i en la composició. És una de les grans veus de  referència de la cançó. La Mediterrània ha estat sempre el puntal de la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d´inspiració. En aquesta ocasió estarà acompanyada pel guitarrista Borja Penalba, músic de referència pel que fa a la composició, producció i acompanyament en l´àmbit de la cançó catalana.

JUVÉ & CAMPS és un dels cellers familiars més emblemàtics del Penedès i un dels més reconeguts elaboradors d´escumosos de qualitat del món. Al capdavant s´hi troben Joan Juvé i la seva filla Meritxell, que han sabut recollir l´expressió d´una terra privilegiada, d´una acurada dedicació i atenció al cultiu de la vinya i d´una història centenària de quatre generacions, per a establir-se com un celler familiar sòlid i prestigiós. La impecable elaboració dels vins, la perfecta criança i la seva cuidada presentació, els ha dut a ocupar un lloc merescudament destacat a nivell mundial.

Més informació a decanta@calferu.com o al telèfon 93 891 01 63

www.decanta.cat

Organitza: Cal Feru i Altersinergies

Amb el suport de: Ajuntament de  Sant Sadurní i Ajuntament de Sant Llorenç

Patrocina: Maquinària Moderna, Gràfiques Varias, Vintacap, Francisco Oller S.A., Maria Nutó - BA Vidrio

Col·labora: Som Sant Sadurní, Consell Regulador del Cava, DO Penedès i Biblioteca Ramon Bosch de Noya