Actes 25 aniversari escoltesL’Agrupament escolta i guia de Sant Sadurní celebra aquest dissabte 9 d’abril un dels actes del programa de commemoració del 25è aniversari de l’entitat. Amb el títol “Rauxa per xics i no tan xics”, a partir de les 4 de la tarda es duran a terme diverses activitats.

La tarda arrencarà amb jocs per a tothom. A les 5 hi haurà conta contes a càrrec d’Olga Gallardo. A 2/4 de 7 està prevista una sessió d’animació emocional, a càrrec d’Ai Carai i en acabar hi haurà coca i xocolata per a tothom.

25è aniversari

L’Agrupament escolta i guia ha donat el tret de sortida aquest mes d’abril a un programa d’activitats amb el qual al llarg dels propers mesos commemoraran el 25è aniversari de l’entitat.

El dissabte 7 de maig tindrà lloc una Fira d’entitats i una edició especial de la Gimcana nocturna. El 18 de juny està previst un dinar de germanor, obert a tothom, i per al dissabte 25 de juny hi haurà un concert a la tarda i un concert jove a la nit. A principis de juliol està prevista una sortida a Riugréixer, a uns terrenys d'acampada situats al Parc Natural del Cadí-Moixeró La cloenda de l’aniversari es farà a principis de setembre amb la inauguració d’una exposició i la presentació del mural Joan Turu. Al llarg d’aquest 2016 l’agrupació també preveu organitzar diverses xerrades relacionades amb l’educació. I també s’han proposat un repte, pujar 25 cims de muntanya al llarg d’aquest curs. L’AEiG Sant Sadurní és una entitat d’educació en el lleure que compta amb aproximadament un centenar de nens i nenes. 

Per a més informació podeu visitar el seu web www.causantsadurni.org