Publicació 07.10.2016
Aquest dijous es va fer l'acte de lliurament de premis a la Biblioteca
Premi celler de lletres

Aquest dijous la Biblioteca Ramon Bosch de Noya de Sant Sadurní va acollir l'acte de lliurament dels premis de novel·la curta "Celler de lletres". Núria Valentí, editora de la revista "Artesans" i que viu a Granollers, va guanyar el primer premi amb la seva primera novel·a "Novembre", que pren el relleu a "Manto Negro" de María Trillas, guanyadora de l'any passat.

A l'acte hi van assistir la regidora de Cultura, Montse Medall; Anaïs Manobens, en representació de les Caves Maria Rigol Ordi, que enguany és el cava de les Biblioteques amb DO; Sílvia Romero, portaveu del Jurat del Premi i Jordi Fernando, representant de l'editorial Meteora.

En aquest certamen, on enguany s'han presentat tres obres, es premia la millor novel·la breu sobre vins i caves. El jurat està format per representants del Club de Lectura (Maria Parera i Maria Rosa Figueras), la regidora de Cultura Montse Medall, la directora de la Biblioteca Glòria Bricollé i l'escriptora i moderadora del Club de Lectura, Sílvia Romero.

Podeu veure més imatges al Flickr de l'Ajuntament