Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
Agenda
Dissabte18.02.201710:00h
 
Reserva ja aquesta visita combinada!
Endinsa't en la història del cava i tasta tots els seus valors, matisos i aromes a l'antiga destil·leria de la Fassina de Can Guineu, actual Centre d'Interpretació del Cava. Coneix de forma interactiva els secrets del cava, les formes de la seva arquitectura, els protagonistes de la indústria vitivinícola i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava.
Imatge actual Caves Vilarnau
Lloc: CIC Fassina – Centre d'Interpretació del Cava
Durada: 3,5h
Organitza: CIC Fassina
Preu: 10€
Tipus d'acte: Vins i caves

Coneix de forma interactiva els secrets del cava, les formes de la seva arquitectura, els protagonistes de la indústria vitivinícola i l'esperit de celebració que han convertit Sant Sadurní d'Anoia en la capital del cava.

El primer cava amb etiqueta Vilarnau neix al 1949 quan la família Cuscó va començar a comercialitzar el cava que des de temps abans ja produïen les vinyes plantades a la finca Can petit i Les Planes de Vilarnau. Al bell mig de l'incomparable enclavament on es troba Vilarnau, envoltada de les seves vinyes i amb les vistes úniques a les muntanyes de Montserrat, el visitant coneixerà de primera mà les varietats de raïm que cultiven i els seus excel·lents caves. L'arquitectura i el disseny del celler, de llargues línies rectes que penetren a la vinya, conviden a l'abstracció i al gaudiment de la natura i del cava. L'interior ha estat en gran part dissenyat pel reconegut artista Antoni Miró que ha creat un ambient càlid i acollidor.

Aquesta visita combinada inclou el Centre d'Interpretació del Cava i les Caves Vilarnau, amb degustació de cava Vilarnau a ambdós espais.

Fes la teva reserva trucant al 93 891 31 88 o enviant un email a: turisme@santsadurni.cat

Es pot gaudir d'aquesta activitat durant tot el mes de febrer.