25 anys JJOO

La regidoria d'Esports organitza diversos actes per commemorar el 25è aniversari dels Jocs Olímpics de Barcelona 92 i la participació de Sant Sadurní d'Anoia com a doble subseu olímpica en les modalitats d'hoquei sobre patins i ciclisme en ruta.

El proper 19 de juny, coincidint amb els 25 anys de l'arribada de la torxa olímpica a la vila. Tindrà lloc a la plaça de l'Ajuntament un acte commemoratiu i de celebració amb els voluntaris olímpics, autoritats i personalitats que van col·laborar i participar d'qaquest esdeveniment històric.

Vas participar com a voluntari als Jocs Olímpics de Sant Sadurní? T'esperem el 19 de juny a la plaça de l'Ajuntament!

Posa't en contacte amb el Servei d'Esports al correu electrònic coordinacio.esports@santsadurni.cat o trucant al 938910044.

A les 20 hores es durà a terme un acte institucional al saló de plens de l'Ajuntament, que comptarà amb la participació del secretari general de l'Esport, Gerard Figueras, el diputat d'Esports de la Diputació de Barcelona, Josep Salom, entre d'altres. Es lliuraran plaques i obsequis commemoratius a voluntaris i persones implicades en l'organització de la subseu olímpica i posteriorment hi haurà una foto commemorativa a la plaça de l'Ajuntament.