• A ningú se li escapa aquesta realitat. Només cal sortir al carrer i donar-se una volta, o veure les queixes del veïns a través de les xarxes socials. Fa uns dies ens féiem ressò del mal estat en què es troba la Plaça Ferrer i Bosch, al Barri Vilarnau, o el propi parc de la Rambla, totalment deixat i abandonat, o bé la Plaça al costat de l´Intermunicipal. Des del Partit Popular no podem assumir com es pretén des del govern municipal atribuir la culpa d´aquesta deixadesa als propis veïns.

    Des del nostre punt de vista la situació de l´estat dels carrers, és conseqüència d´una mala gestió per part del Govern Municipal. Falta un canvi de prioritats i en particular establir un full de ruta per aconseguir el Sant Sadurní que volem. Cal apostar per les famílies, la seguretat i lluita contra el incivisme, més neteja i un Sant Sadurní fort enoturisticament parlant. No volem un Sant Sa- durní brut, on cada dia hi ha més caigudes a la via pública degut al mal estat de les voreres, els veïns demanen poder passejar amb seguretat i que caminar per Sant Sadurní no sigui una cursa d´obstacles, per això proposem: més inversió a la Via Pública; més planificació; més gestió, que implica passejar per veure com està el carrer, on hi ha mancances i les millores que s´han de fer. Hem de tenir una zonificació de l´espai per saber quins punts són més problemàtics per impulsar una acció directe i eficaç. I hem d´incentivar als treballadors/es de la brigada municipal, do- tant-los d´eines i materials per poder desenvolupar la seva tasca.

    És l´hora de demanar ja un canvi de rumb a Sant Sadurní, ja estem quasi al final de legislatura, i nosaltres ens preguntem: què ha fet el Govern Municipal (ERC i PDeCat)? Ens sap greu dir-ho però no ha fet res. Van anunciar una pista polivalent, però no està ni s´espera, han anunciat mil coses. Però què han fet? res.
    Ens trobem a les acaballes d´aquesta legislatura amb un govern que no governa, que no té full de ruta i que té abandonat el carrer i els serveis municipals; què està passant amb la piscina municipal? Els veïns no poden utilitzar les instal·lacions? Per quan està prevista una inversió al camp de futbol?
    Nosaltres tenim les mateixes ganes que tu per canviar, avançar i tenir un Sant Sadurní net i amb més seguretat, amb ajuts a les famílies i que sigui la veritable capital mundial del cava. Nosaltres igual que tu ho volem. Avancem junts!