Publicació 26.08.2019
  • Benvolguts veïns i veïnes de Sant Sadurní, de nou i gràcies a vosaltres, per la vostra confiança, tornem a escriure al Casa de la Vila, publicació municipal que ens permet poder-nos dirigir a tots vosaltres.

    Volem agrair sincerament la confiança dipositada en el nostre grup municipal, seguirem fent una oposició constructiva però molt rigorosa per tal d´avançar en aquelles projectes i necessitats que porten molt de temps oblidats; tots sabeu a què ens referim, per aquest motiu no defallirem per aconseguir tot allò que la Vila i els seus veïns, vosaltres, necessiteu.

    Aquesta legislatura, que fa pocs dies va arrencar, no pot ser un nou mandat de prova, portem molts anys sense un Sant Sadurní amb un rumb clar, una Vila que no avança, que dóna l´esquena al carrer, només cal passejar una miqueta i veure la deixadesa i abandonament en què es troben els nostres carrers i places.

    Un poble l´incivisme campa amb total impunitat, per aquest motiu demanem un clar impuls en polítiques dirigides a fomentar el ci- visme i el respecte, implementant el policia de barri com element de prevenció.
    Tenim davant nostre un repte molt gran en relació a la seguretat i l´incivisme: les ocupacions. Des d´aquí ens comprometem a no tolerar-les, má dura contra les ocupacions. Per això ja hem dema- nat al govern municipal que implementi una política de seguretat activa per tal de controlar i facilitar als veïns les eines necessàries per evitar que les seves cases siguin ocupades. No defallirem!

    Un altre punt que per nosaltres sempre ha estat cabdal són els serveis municipals i els treballadors/es que serveixen els veïns i veïnes. Per això no ens cansarem de demanar accions concretes per millorar la seva situació. Necessitem doncs posar rumb. Des de l´oposició marcarem el dia a dia del govern per aconseguir una Vila activa, al costat dels emprenedors i comerciants, per cre- ar més llocs de treball i dinamitzant la Fassina i tot el Centre Vila.

    El PPC compta amb tu, per això ens posem a la teva disposició per tal que ens facis arribar tot tipus de queixes, millores i sug- geriments a través del nostre e-mail jimenezmc@santsadurni.cat Seguim doncs en marxa, no us decebrem.