Publicació 18.01.2022
  • Nom artístic
    All around the (A)rt
  • E-mail
    aidapbfoto@gmail.com
  • Descripció

    El meu nom és Aida Pallàs Barta i sóc fotògrafa titulada per l´Escola d´Art i Superior en Disseny Josep Serra i Abella.

    M´apassiona la fotografia documental i narrativa pel seu gran poder comunicatiu. Poder narrar històries a través de les fotografies, tot convidant a la reflexió i a qüestionar el que ens envolta. Crear cada projecte fotogràfic des d´una perspectiva emocional i humana.

    Tot i sentir-me molt vinculada en l´àmbit narratiu, em decanto també per altres variants com ara la fotografia de producte, bodegó, paisatge i arquitectura. M´agrada molt la manera en que cada variant de la fotografia és capaç de comunicar -sense fer ús de la paraula- tot despertant al públic diverses inquietuds i sensacions.

    Part de la meva formació com a fotògrafa es va centrar també en els sectors del disseny gràfic -especialment en el disseny editorial- i audiovisuals. Gràcies a aquesta àmplia formació he pogut realitzar, per una banda, el disseny de revistes municipals i el magazín físic d´un mitjà de comunicació digital, així com també vídeos de diferents temàtiques.

    Si desitgeu fer-me qualsevol consulta o proposta, em podreu trobar al correu aidapbfoto@gmail.com o a l´instagram @allaroundthea.

    Possibilitat d'oferir:
    Docència/Tallers,
    Exposicions,
    Serveis personalitzats.

    www.allaroundthe.art

  • Aida Pallàs