Publicació 18.01.2022
  • Nom artístic
    All around the (A)rt
  • E-mail
    aidapbfoto@gmail.com
  • Descripció

    Nascuda a Miralcamp l´any 1992.
    Des de ben petita se´m va inculcar la passió per la fotografia, ja que la vaig viure de primera mà gràcies al meu pare, fotògraf de professió. Al 2015 em vaig comprar la meva primera càmera, per conèixer aquest llenguatge visual en primera persona.
    Un cop establerta a Sant Sadurní d´Anoia (any 2018) la vida em portaria a estudiar fotografia a l´EASD Serra i Abella, d´Hospitalet de Llobregat, on vaig rebre una formació variada (fotografia, vídeo i disseny/maquetació de revistes i anuncis). Al llarg d'aquests dos anys d´aprenentatge (2019-2021) em vaig llançar a fer diversos projectes personals que naixien de les inquietuds que feia temps que es movien dins meu.
    Un d'aquests projectes, Metanoia, ha estat exposat en diversos llocs de Barcelona (a la Nau Bostik, a l´Espai Jove Boca Nord i a Utopia Markets) i, recentment, dues de les imatges de la sèrie han rebut la menció d´honor pels premis internacionals Chromatic World Awards.
    En el meu portfoli www.allaroundthe.art, podreu veure gran part de la meva feina. Si desitgeu fer-me qualsevol consulta o proposta, em podreu trobar al correu aidapbfoto@gmail.com o a l´instagram @allaroundthea.

    Possibilitat d'oferir:
    Docència/Tallers,
    Exposicions,
    Serveis personalitzats.

    www.allaroundthe.art