Publicació 08.04.2024
Estudi urbà participat per construir un municipi més inclusiu, cuidador i sostenible.
 •  Posem la vida al centrePromogut des del servei d'Igualtat de l'Ajuntament amb la voluntat d'incorporar la perspectiva de gènere i interseccional de manera transversal a tots els àmbits municipals. Amb aquest estudi obtindrem una diagnosi dels usos i necessitats i unes propostes de millora de l'espai públic, a partir del qual es redactaran unes estratègies d'actuació i criteris de disseny que guiaran les futures intervencions urbanes. Per fer-ho possible, la participació ciutadana és fonamental per incorporar les experiències de les persones que habiten el territori, en les decisions que afectaran la seva vida quotidiana. 

     Recorregut exploratori No Mixt  Et convidem a participar en la Passejada exploratòria de Sant Sadurní d'Anoia, on a través d'un recorregut a peu pels principals carrers, places i parcs del municipi, reflexionarem sobre les nostres experiències i necessitats quotidianes a l'espai públic, identificarem i analitzarem els aspectes físics i socials que faciliten o dificulten el nostre dia a dia, des d'una mirada inclusiva i feminista. L'activitat tindrà lloc el dimecres 10 d'abril de 18:00 a 20:00, el punt de trobada serà la plaça de Mossèn Salvans i serà facilitada per l'equip d'Equal Saree.

  Et recomanen inscriure't prèviament a través d'aquest enllaç:  Formulari inscripció  

  Recorregut no mixt

  Recorregut exploratori intergeneracionalPassejada exploratòria de Sant Sadurní d'Anoia, amb la participació d'alumnat de l'Institut Intermunicipal i Gent Gran, on a través d'un recorregut a peu pels principals carrers, places i parcs del municipi, reflexionarem sobre les nostres experiències i necessitats quotidianes a l'espai públic, identificarem i analitzarem els aspectes físics i socials que faciliten o dificulten el nostre dia a dia, des d'una mirada inclusiva i feminista. L'activitat tindrà lloc el dimecres 17 d'abril de 10:00 a 12:00, el punt de trobada serà la plaça de Manuel Raventós i serà facilitada per l'equip d'Equal Saree.

  Per poder participar et recomanem apuntar-te al Casal de la Gent Gran.

  Marxa 17_04_24 

  Com vivim Sant Sadurní d'Anoia?Et convidem a respondre la següent enquesta, amb l'objectiu de recollir les teves vivències i necessitats en relació amb l'espai públic. A partir de les teves respostes dissenyarem iniciatives que facin un municipi més adaptat a les necessitats de tota la ciutadania.

  ✍️ Participa a través d'aquest enllaç  Enquesta 
  👉 Enquesta oberta fins al 5 de maig
  📧 Més informació, escriu-nos a igualtat@santsadurni.cat 

   TALLER DE VALIDACIÓ I CONTRASTPer tal de poder acabar la diagnosi i elbaorar el document de propostes de millora, es realiitzarà un taller participat el proper dijous 13 de juny, a les 6 de la tarda al Casal d'Entitats.

  Hi podeu participar totes aquelles persones que han participat de les entreistes, dels recorreguts exploratoris, les que  han contestat l'enquesta o totes aquelles que tot i no haver pogut participar tenen interès en poder opinar i construir un municipi més inclusiu i amable per a tothom.

  vida al centre