Publicació 12.07.2015
  • No puc començar d´una altra forma sinó agraint sincerament a tots i cada un dels 553 veïns que heu fet confiança a la candidatura del Partit Popular que jo encapçalo. Heu fet possible que tingui l´honor de servir-vos des de la humilitat i l´esforç, sent regidor del poble que m´ha vist néixer, créixer i que tant estimo. Més enllà de les sigles i de les banderes està Sant Sadurní.

    No us fallaré i compliré amb rigor i responsabilitat el nostre programa electoral. En aquest mandat que iniciem, la nostra prioritat és la creació de llocs de treball al nostre municipi. Dit en altres paraules: sortir definitivament d´aquesta cruel crisi econòmica sense deixar a ningú enrere. Hem d´atendre, amb especial cura, a totes aquelles persones i famílies que més acarnissadament estant patint la crisi. Per això és imprescindible que es gestionin amb austeritat les finances municipals i, alhora, que abaixem els impostos a les famílies. Elles són l´eix vertebrador de la societat més solidà- ria i més empàtica.

    No obstant, no em pararé ni un segon de pedalar al costat de les petites i mitjanes empreses, perquè les Pimes son les màquines de creació de llocs de treball i de riquesa de les famílies. Treballaré amb passió per fer de Sant Sadurní un destí enoturístic de qualitat, perquè no només és l´essència de la nostra terra sinó que és la font de creació de llocs de treball. Posaré un especial èmfasi en tots els temes de caràcter social, em deixaré la pell per aconseguir obrir de nou el CAP 24H, perquè la salut no entén d´horaris ni de crisi econòmica.

    Lluitaré contra l´amiguisme, tothom té dret a poder accedir a la borsa de treball de l´Ajuntament. Treballaré per un Sant Sadurní net i segur, amb mà dura contra l´incívic. Exerciré, per tant, una oposició constructiva i rigorosa, vetlant pels interessos de tots els ciutadans sense excepció, i no només pels nostres votants. Treballarem amb dedicació, empeny, transparència i una actitud oberta al diàleg per impulsar aquells projectes que el nostre municipi necessita. Estarem a l´alçada de les circumstàncies.