Sant Sadurní d'Anoia - Capital del Cava Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
CAVA CENTRE
Cava, xocolata i cuina catalana
 
Cava Centre tast
  • Al Cava Centre endinsa't en la història d'aquest gran vi a través d'un recorregut immersiu, participatiu i lúdic pel món del cava.

    Continua la teva escapada visitant l'Espai Xocolata Simón Coll. Gaudeix de l'apassionant món de la xocolata amb una experiència vivencial que et donarà a conèixer la cultura, la història i el procés d'elaboració de les xocolates Simón Coll. 

    Assaboreix la cuina tradicional catalana amb essència de cava a l'Hotel Restaurant Fonda Neus. Al 1929, la besàvia Neus i la seva filla Teresa es van posar davant dels fogons i van començar a cuinar els seus plats casolans pels carreters i hostes que s'allotjaven a la seva fonda. El menú Fil·loxera, un menú estacional, reuneix els records i la nostalgia d'aquella època amb una cuina tradicional amb productes de temporada.

  • Preu
    35 €
  • Serveis inclosos

    Visita al Cava Centre amb:

    • Audiovisuals de gran format sobre la història dels escumosos i el cava
    • Interacció amb elements dels moments claus del món del cava per resoldre un seguit d'enigmes
    • Espai de la Festa de la Fil·loxera
    • Degustació de cava
    • Botiga

    A l'Espai Xocolata Simón Coll gaudiràs de:

    • Audiovisual amb pantalles panoràmiques 3D on s'explica l'origen del cacau i el procés d'elaboració de la xocolata
    • Experimentació amb pinyes, faves de cacau acabades de torrar i tast de cacau pur
    • Tast comentat de xocolata
    • Accés a la botiga per continuar l'experiència amb més de 10 punts de degustació diferents

    A l'Hotel Restaurant Fonda Neus:

    • Menú especial Fil·loxera que inclou: un entrant, un segon plat, les postres, aigua i pa (no inclou cava, vi ni cafès).
  • Horari
    De dimarts a diumenges amb reserva prèvia.
  • Durada de la visita

    Cava Centre - 1 h
    Espai Xocolata Simón Coll - 1 h

  • Reserva