CACO 2024

  7¬ CACO DE LA DONA A SANT SADURN═ - 19  de maig de 2024 - Inici activitat 09:30h

El diumenge 19 de maig de 2024, el Servei Municipal d'esports organitza la 7a ediciˇ de la CaCo de la Dona a Sant SadurnÝ d'Anoia (Camina o Corre) , amb motiu del Dia Mundial per la Salut de la Dona. L'activitat estÓ adrešada a les dones de totes les edats i Ús totalment gratu´ta. La inscripciˇ inclou gratu´tament una samarreta commemorativa de l'activitat que es podrÓ recollir des d'una hora abans de l'inici de la CaCo, per tal que totes les participants puguin llu´r-la durant la prova.

El recorregut mixte Ús aproximadament de 5.460m.

Un cop s'hagi recollit la samarreta, es podrÓ participar a les activitats dirigides que es duran a terme davant de l'arc de sortida, fins a l'inici de la prova.

Entitats colĚlaboradores: Equip 4.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es podran fer via online des del web municipal en aquest enllaš fins al diumenge 28 d'abril de 2024.

INSCRIPCIONS

*Les inscripcions realitzades a partir del 28 d'abril de 2024NO tindrÓn tallatge de samarreta garantit.

INSCRIPCIONS EN LLISTA D'ESPERAIMPORTANT: Un cop s'hagi arribat al lÝmit d'inscripcions de 700 participants previstes, es tancarÓ el formulari de solĚlicitud. Qui ho desitgi, podrÓ inscriure's en llista d'espera per substituir, per rigorˇs ordre d'inscripciˇ, aquelles inscripcions que es donin de baixa. Aquest formulari de llista d'espera es tancarÓ el diumenge 12 de maig de 2024.

INSCRIPCIONS LLISTA D'ESPERA  

DESCARREGA RECORREGUT DE LA 7¬ CACO

CODI QR - 7¬ CACO  

Reglament