Nexes - Innovaciˇ, emprenedors i empreses

El servei s'adreça especialment a les persones en cerca activa de feina, o bé aquelles que vulguin fer un canvi en el perfil professional.

El  servei posa a l'abast de tots els seus usuaris un espai virtual amb una sèrie de recursos relacionats amb les tècniques i els canals de recerca de feina. Enllaç

En el cas que sigui necessària una orientació personalitzada cal sol·licitar-la ja sigui de forma telemàtica o presencial en l'horari d'atenció al públic 

S'ofereix la possibilitat de formar part de la borsa de treball XALOC de la Diputació de Barcelona i, poder accedir als processos de selecció de tota la província.

Es pot sol·licitar telemàticament o bé presencialment en horari d'atenció al públic al Servei d'Ocupació l'alta a la borsa de treball.

Un cop rebuda la sol:licitud ens posarem en contacte per a informar de la documentació necessària i donar data i hora d'entrevista.

A l'entrevista, a més de l'alta al servei Xaloc,  es detectaran  les necessitats en quan a l'orientació,  formació i altres aspectes relacionats, serveis que s'ofereixen dels del nostre servei d'cupació o bé fent derivació a d'altres serveis supramunicipals.

També es pot sol·licitar l'assessorament en recursos relacionats amb la recerca de feina, juntament amb l'asessorament tècnic necessari per enfocar amb èxit el propi projecte professional, on s'orienta tant en la recerca d'ocupació com de la formació necesssària. 

Formulari de sol·licitud d'orientació laboral 

 
Correu de contacte: socupacio@santsadurni.cat
Telèfon:  931 185 195
Adreça: C/ Doctor Barraquer 3-5 local
Horari d'atenció al públic: Dilluns a divendres de 9 a 13,30  


Amb els suport de : 

       logo DIBA