Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Descobert 33ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube
BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
borsa de treball
Espai d'assessorament

L'espai d'assessorament  setmanal s'adreça especialment a aquelles persones que busquen feina. El servei posa a l'abast de tots els seus usuaris un espai amb una sèrie de recursos relacionats amb les tècniques i els canals de recerca de feina.

Es realitzen sessions informatives setmanals sobre la Borsa de Treball. S'ofereix la possibilitat de formar part de la borsa de treball XALOC de la Diputació de Barcelona i, poder accedir als processos de selecció de tota la província.

A l'espai d'Assessorament  les entrevistes personalitzades permeten, a més de donar-se d'alta a la borsa de treball, la detecció de necessitats en quan a l'orientació, la formació i altres aspectes relacionats, serveis que s'ofereixen dels del nostre servei d'cupació.

Setmanalment el servei posa a l'abast de tots els seus usuaris un espai amb una sèrie de recursos relacionats amb la recerca de feina, juntament amb l'asessorament tècnic necessari per enfocar amb èxit el propi projecte professional, on s'orienta tant en la recerca d'ocupació com de formació necesssària: 

Mòdul de Recerca de Feina dilluns de 9.30 a 10.30h

Servei dirigit a persones que necessiten de suport prelaboral previ a iniciar recerca de feina.
Continguts: ofertes de feina i de formació, itineraris personalitzats formatius i laborals
elaboració del planning setmanal individualitzat.

Espai Professional  dilluns d'11 a 13 h

Servei dirigit a persones que cerquen feina per dotar als usuaris d'un espai en el que es proporciona tant ofertes de feina, com eines en matèria d'ocupació i formació, per tal que es puguin aplicar les competències professionals a les ofertes que els siguin adients, i ser més competititus en el mercat laboral, millorar els perfils professionals i per tant, augmentar les possibilitats de reinserció laboral.

       
Continguts: ofertes de feina, formació i mercat de treball, consultes i assessorament tècnic, espai relacional amb altres persones usuàries, materials, dispositius electrònics.

       

Espai Professional Tecnològic  dimecres de 10h30'  a 12.h30'

 
L'objectiu és dotar als usuaris d'un espai en el puguin adquirir, millorar o desenvolupar, els seus coneixement en noves tecnologies i com aplicar-los a la cerca de feina.
Continguts: Desenvolupament d'eines, de lús de l'ordinador, de navegació, recerca i contactes professionals a les xarxes socials 2,0


Amb el suport de: 

Logo diputacio barcelona
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)