Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Ennuvolat 26ºC|15ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
Servei d'assessorament

El Centre de Serveis a les Empreses Nexes és un servei de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que té com a objectiu impulsar i donar suport a la iniciativa emprenedora i al teixit empresarial.

Treballem per crear nexes empresarials i enfortir el teixit productiu del nostre entorn, oferint serveis per a la creació, la consolidació i el creixement de noves empreses i de les ja existents per fomentar la competitivitat. 

Formen part del 89 centres locals de serveis a les empreses de la demarcació de Barcelona que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

CENTRES LOCALS DE SERVEIS A LES EMPRESES

 

suport emprenedors

 

SUPORT A L'EMPRENEDOR I A LA SEVA IDEA

Si tens una idea de negoci a Nexes t'assessorem per posar-la en marxa. Un tècnic especialitzat et guiarà en l'elaboració del Pla d'Empresa i en les diferents àrees: comercial, tècnica, econòmica i financera, entre altres.

Cal concertar cita prèvia. Es pot demanar hora al telèfon 931 185 195, o presencialment al servei.

L'horari d'atenció al públic és de 9 a 13.30h de dilluns a divendres i les tardes de dimecres i dijous de 15 a 18h.

Trobareu suport per:

  • Suport en l'ànalisi de la idea empresarial
  • Elaboració del projecte empresarial
  • Assessorament per a la posada en marxa
  • Informació i suport en la tramitació de subvencions: ajuts a l'ocupació autònoma, capitalització de l'atur, ajuts a a l'economia social, ajudes I+D d'iniciatives d'ocupació per a empreses innovadores, ajuts per a empreses que es dediquen a activitats específiques, etc.

Sol·licitud assessorament per a la creació d'empresa

 Reempresa

Reempresa és el mercat de compravenda de petites i mitjanes emrpeses de Catalunya. És un nou model d'emprenedoria que són viables econòmicament i cerquen un relleu en la propietat i direcció.

Si tens l'objectiu de desenvolupar un projecte empresarial o si creus que donar continuaïtat a un negoci pot ser l'alternativa a trobar una feina, estalvia't temps i posa't en contacte amb REEMPRESA

© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)