Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Poc ennuvolat 22ºC|8ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
eines recerca
Servei Borsa de Treball

Com a Servei Local d'Ocupació formen part de la Xarxa Xaloc de la Diputació de Barcelona.

Logo xaloclogo DIBA

Les nostres funcions com a SLO són:

  • Serveis a les empreses, facilitant la definició de llocs de treball, la selecció de les millors candidatures per cobrir les vacants, informar de subvencions i assessorar sobre el tipus de contracte més adequat en cada cas.

  • Gestió d'ofertes de treball, per obtenir la relació òptima entre el perfil professional que requereix l'empresa i el lloc de treball que cerca la persona demandant d'ocupació

Gestionem ofertes de treball i cerquem candidats afins als requisits de l'empresa per tal de cobrir les seves necessitats de personal. La borsa de treball disposa de perfils diversos i duu a terme una preselecció de persones ajustada al perfil laboral que cerqui l'empresa.

  • Si la seva empresa està ubicada al municipi de Sant Sadurní, o bé l'ocupació ofertada es desenvoluparà en el municipi,  pot tramitar l'oferta mitjançant els segunts formularis: 
  • Si la seva empresa no té la raó social al municipi de Sant Sadurní , pot contactar amb el seu  Servei Local d'Ocupació de referència emplenant aquest formulari de contacte : 

PUBLICAT EL 15.05.2015
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)