Nexes - Innovació, emprenedors i empreses

AVUI: Poc ennuvolat 24ºC|10ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i puntualment rebràs el butlletí d'activitats i  les notícies més destacades 

Pàgines
Targeta de presentació
Servei d'assessorament per a empreses

El Centre de Serveis a les Empreses Nexes és un servei de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia que té com a objectiu impulsar i donar suport a la iniciativa emprenedora i al teixit empresarial.

Treballem per crear nexes empresarials i enfortir el teixit productiu del nostre entorn, oferint serveis per a la creació, la consolidació i el creixement de noves empreses i de les ja existents per fomentar la competitivitat. 

Formen part del 97 centres locals de serveis a les empreses de la demarcació de Barcelona que compten amb el suport de la Diputació de Barcelona. 

CENTRES LOCALS DE SERVEIS A LES EMPRESES

Assessorament personalitzat

Les empreses poden comptar amb l'assessorament d'un professional per als dubtes fiscals, laborals, financers, etc. I sobre la tramitació i gestió de sol•licituds de diferents tipus.

Pot posar-se en contacte amb nosaltres mitjançant el següent formulari , concertar una visita al  C/ Doctor Barraquer, local, 3-5  per telèfon 931 185 195 o al correu electrònic:  promeco@santsadurni.cat

Si teniu interès en l'oferta formativa podeu trobar tota la informació actualitzada a l'agenda

informació covid

ReempresaL'objectiu de reempresa és evitar el tancament de negocis per mantenir-los en funcionament i per salvaguardad els llocs de treball, donant valor a l'esforç desenvolupat en la creació i creixement de l'empresa.

El Centre de reempresa de Catalunya i la Diputació de Barcelona col·laboren per aportar les eines i mecanismes necessaris per a la implementació de la reempresa. 
Si vols cedir per jubilació, canvi de domicili o qualsevol altre motiu personal, si has de deixar de gestionar el negoci que un dia vas emprendre, posa't en contacte amb REEMPRESA
© Nexes
Doctor Barraquer, núm.3-5. 08770 Sant Sadurní d’Anoia
Tel: +34 931 185 195
c/e Àrea Empresa i Emprenedors: promeco@santsadurni.cat
c/e Àrea Ocupació: socupacio@santsadurni.cat
Atenció al públic: MATINS (de dilluns a divendres de 9 a 13.30 h) | TARDES (dimecres i dijous de 15 a 18 h)