Anar a la plana de números del butlletí
Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 15 de maig de 2019
També es va donar inici al Gastromaig 2019
L'última edició del Cava Market, el mercat de cava i gastronomia que s'organitza al carrer Raval de Sant Sadurní va viure un matí molt animat de públic i visitants en una jornada de sol i temperatura molt agradable, on es va poder tastar i comprar bons caves.
Per celebrar el DIM2019, l'entrada al CIC serà lliure i gratuïta. Al matí, la jornada estarà amenitzada amb cava i jazz, amb A-Jazz Duet, i a la tarda, hi haurà la narració d'un conte sobre la màgia del cava adreçada als més petits i cava per als més grans.

Data: 18 de maig de 2019 - 11:00h

Lloc: CIC Fassina Centre d'Interpretació del Cava

22 establiments locals de cava, restauradors i botigues d´alimentació t'esperen durant aquest mes de maig a Sant Sadurní amb productes gastronòmics de qualitat, menús i delicatessen. Tasta´ls sortint a fer un bon àpat i gaudir del bon temps.
Cava Celler Vell Brut Nature Reserva i botifarra artesana de la cansaladeria Rovira
Si encara no l'has tastat, vine a provar-lo aquest mes al Centre d'Interpretació del Cava. La visita et descobrirà la història del món del cava i de Sant Sadurní i aquest gustós tast.

Amb l'arribada de la primavera vuit cellers s'han ajuntat sota la coordinació de l'Institut del Cava per crear un programa d'activitats enoturístiques molt singular.

Anima't a participar-hi. Entre les properes activitats, hi ha una CavaCursa, el descobriment de la floració de la vinya i un showcooking ;-)

Una cinquantena d'espectacles del 31 de maig al 9 de juny al Penedès
Espectacles de petit format en espais particulars de Sant Sadurní i del Penedès. La paraula dita i la tradició oral prenen protagonisme en aquest festival amb propostes narratives, teatrals, musicals i, sobretot, vivencials a castells, places, jardins, cases, cellers i, com no, un cementiri!
Participació en el XVII Simposi Nacional de l'Associació de Museus del Vi
Els dies 8, 9 i 10 de maig el Servei de Turisme i Comerç de l'Ajuntament de Sant Sadurní ha assistit al dissetè Simposi de l'Associació de Museus del Vi de Espanya (AMVE), organitzada pel Museu del Vi de Cangas del Narcea (Astúries), l'Ajuntament de Cangas del Narcea i l'AMVE, que ha versat sobre viticultura heroica i en què s'han celebrat també les II Jornades de Barris Històrics de Cellers.

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat