Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Molt ennuvolat 21ºC|11ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
Gastromaig2019
Comença el Gastromaig de SOM Sant Sadurní
Del 5 de maig al 2 de juny. Hi participen una vintena d'establiments de cava, restauradors i botigues d'alimentació

Som Sant Sadurní donarà el tret de sortida del #gastromaig2019 el proper Diumenge 5 de maig coincidint amb la celebració del Cava Market que tindrà lloc al carrer Raval.

Amb el suport de la regidoria de Comerç i Turisme de l'Ajuntament de Sant Sadurní, la vuitena edició del Gastromaig, compta amb la participació de 20 establiments locals de cava, restauradors i botigues d’alimentació que s’han unit per presentar durant el mes de maig productes gastronòmics de qualitat, menús i delicatessen per a tots els gustos, des dels més sofisticats fins els més senzills. A més hi haurà 10 activitats al voltant del cava i la gastronomia per grans i petits.

Durant el Cava Market #somsantsadurni amb la col·laboració de Kids&Us Sant Sadurní iniciarà el Gastromaig amb un face painting gastronòmic pels més petits des de les 11h fins les 14h totalment gratuït. Paral·lelament, des de l’entitat obsequiarem amb un tap de sabó de diferents aromes De la Tieta amb la xapa del #somsantsadurni, a totes les persones que s’acostin a la nostra carpa i es facin una fotografia al photocall del Gastromaig per compartir a les xarxes amb l’etiqueta #gastromaig2019 (fins a esgotar existències).

El Gastromaig compta amb la complicitat de 50 comerços locals que durant el mes de maig et convidaran a visitar les seves botigues tot jugant en català amb el joc d’enginy Endevina-la.

Som Sant Sadurní sortejarà enguany 2 escapades gastronòmiques a la Capital del Cava, una a través del facebook entre tots els fans que comparteixin l’esdeveniment del #gastromaig2019 i una segona entre tots els seguidors que comparteixin les seves fotografies a instagram amb l’etiqueta #gastromaig2019. Les compres fetes amb la targeta client local també entraran en el sorteig de 4 productes gastronòmics.

Consulta les bases i més informació al web www.somsantsadurni.com/gastromaig/

PUBLICAT EL 30.04.2019
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic