Anar a la plana de números del butlletí

Notícies del Punt d'Informació Jove i de l'Índex
Sala Estudi nadal 20
El Servei de Joventut amplia els horaris de la Sala d'Estudi de l'Índex durant les dues properes setmanes
IES Index

Per aquest curs 2020-2021 la Regidoria de Joventut coordina un total 71 sessions d'activitats.

S'ofereix als centres educatius de secundària uns recursos de xerrades i tallers per tractar temes d'interès general com ara: salut, orientació acadèmica, sexualitat, interculturalitat, mobilitat internacional ...

Al Pack Jove 2021 hi trobaràs 160 vals de descompte, exclusius pels titulars del Carnet Jove de la Generalitat de Catalunya, valorats en més de 2.500€.

En total hi ha 76 vals 2x1, 35 vals del 50% de descompte, 10 vals de gratuïtat, 9 de tarifes especials i 30 tarifes reduïdes.

Descarrega't l´APP "CARNET JOVE CAT" al teu mòbil, i així portaràs sempre els vals a sobre per poder-los utilitzar en qualsevol moment. 

Experiència joves

“Experiències de joventut activa en temps de confinament”,  és un document elaborat per l´associació Col·lectiu i+, on es recullen tota una sèrie d´iniciatives i projectes duts a terme per persones joves durant el període de confinament de la pandèmia de la Covid-19.

En aquest recull, es mostren 12 experiències de persones joves que es van implicar en accions de solidaritat, de manera individual, col·lectiva o a través d'associacions.

aules
Educació no descarta que l'inici del segon trimestre es pugui demorar encara més
aGENDA NADAL
Data: Dimarts, 22 de desembre de 2020
Lloc: Plaça de l'Ajuntament
Vine i deixa la teva carta a les bústies reials que s'instal.laran a la plaça de l'Ajuntament. També podràs fer la teva donació d'aliments a Càritas.
aGENDA NADAL
Els Reis t'hi esperen!
Índex - Servei de Joventut -Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia
C/ Pompeu Fabra, 34 - 08770 Sant Sadurní d'Anoia
Tel. 93 891 33 20 - index@santsadurni.cat - www.indexjove.cat
Si no visualitzes correctament aquest missatge, fes clic aquí