Ràdio Sant Sadurní

AVUI: Descobert 35ºC|17ºC
Facebook Twitter Instagram Youtube

BUTLLETÍ

SUBSCRIU-TE AL BUTLLETÍ ELECTRÒNIC

Dona't d'alta facilitant-nos el teu correu electrònic i setmanalment rebràs l'agenda d'activitats i les notícies més destacades de la setmana

Notícies
aules
Les escoles endarrereixen fins a l´11 de gener la tornada a les aules
Educació no descarta que l'inici del segon trimestre es pugui demorar encara més

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ha anunciat aquesta setmana que la tornada a l'escola no serà el divendres 8 de gener com estava previst, sinó el dilluns 11 per donar més marge de temps entre les trobades socials que es preveuen per Nadal, Cap d'Any i Reis i la reobertura dels centres escolars. Es tracta d'una mesura, a més, recomanada per la Comissió Europea a tots els estats membres.

Aquesta és la primera de les mesures que es plantegen aplicar en el marc escolar tot i que, si les dades epidemiològiques segueixen empitjorant, no es descarta que la tornada a les aules es pugui demorar encara més.

Una altra de les mesures que ja s'han anunciat són els cribratges massius voluntaris que s'iniciaran el mateix dia 11, s'allargaran fins al 29 de gener i que afectaran a tot el personal educatiu, uns 170.000 professionals a tot Catalunya.

PUBLICAT EL 18.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a TwitterCompartir per correu electrònic