Anar a la plana de números del butlletí
Newsletter d'abril - Turisme a Sant Sadurní d'Anoia - 14 d'abril de 2021

El cap de setmana del 24 i 25 d'abril diversos cellers obriran portes amb activitats molt atractives vinculades a la literatura gràcies a la iniciativa de l'Associació d'Elaboradors de Cava i d'una quinzena d'editorials.

No et perdis el programa del 'Sant Jordi als cellers'.

Per quart any consecutiu, l'Oficina de Turisme de Sant Sadurní ha estat guardonada amb el distintiu Biosphere. Aquest distintiu s'ha aconseguit pel treball fet i el compromís adquirit durant tot l'any 2020 envers el turisme sostenible i responsable.
Si en general durant l'any hi sovintegen els usuaris, aquesta Setmana Santa ha crescut l'ús de la instal·lació. S'han ocupat totes les places durant diversos dies i s'han pogut comptabilitzar prop de 100 vehicles recreatius que han fet parada a l'àrea al llarg de tota la setmana.
Entre el dijous i el dissabte es van emplenar 1.500 butlletes per participar al sorteig de tres lots de productes
Per celebrar el llançament de la seva nova imatge, el Mercat de Sant Sadurní va dur a terme un sorteig especial de productes el dissabte 10 d'abril.
Cava Rosat Trepat de Cal Rei, de Jaume Giró i Giró, i bombons de Simón Coll Xocolaters
Encara no l'has provat? Reserva visita al Centre d'Interpretació del Cava amb tast de cava i xocolata, l'experiència perfecte per als més llaminers!
Ruta Viquet, els orígens del vi i el cava

Un únic tiquet que et permetrà viatjar i endinsar-te a cinc espais penedesencs que parlen de les arrels del vi i del cava, tan profundes al nostre territori.

T'hi animes?

Turisme Sant Sadurní d'Anoia
c/Hospital, 23
08770 Sant Sadurní d'Anoia
turisme@santsadurni.cat